.... Digg'Out - Newsflash april 2009 - Jorritsma op de thee bij ‘dwarsliggende’ jongerenorganisatie
Klik hier voor de homepage
april 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Jorritsma op de thee bij ‘dwarsliggende’ jongerenorganisatie

3 april 2009

Donderdag 2 april 2009 was een bijzondere dag voor de jongerenorganisatie Digg’Out in Almere Buiten. Deze niet gesubsidieerde organisatie bestaat inmiddels zes maanden en de stroom jongeren blijft dagelijks toenemen. Het is er altijd druk, gezellig en er wordt productief samengewerkt. Een officieus kopje thee met de burgemeester was daarom onmisbaar.

Burgemeester Jorritsma temidden van Digg'Outers

Digg’Out zet zich in voor de ‘dwarsliggers’ van de maatschappij. Dwarsliggers zijn jongeren die anders denken en doen dan de massa. De organisatie heeft een dwarsliggende strategie en werkt voor, door en met jongeren. Zij stimuleert de dwarsliggers om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Alle projecten van Digg’Out worden door jongeren opgezet en waargemaakt. 

Tijdens het bezoek van burgemeester Jorritsma werden de projecten door de trotse projectleiders kort gepresenteerd en kreeg ze een rondleiding door het pand. Daarna volgde een korte presentatie bij de thee over Digg’Out zelf, waar de organisatie voor staat en wat zij wil bereiken.

De aanwezige jongeren waren erg tevreden over het verloop van het bezoek van de burgemeester en zijn nu nog trotser op hun organisatie dan ervoor.

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl