.... Digg'Out - Newsflash april 2009 - Alweer belangrijk bezoek voor Digg’Out
Klik hier voor de homepage
april 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Alweer belangrijk bezoek voor Digg’Out

6 april 2009

Op vrijdag 3 april 2009 bracht Lea Bouwmeester, lid van de Tweede Kamerfractie van de PVDA, een bezoekje aan de jongerenorganisatie Digg’Out in Almere. Na het geslaagde officieuze kopje thee met Jorritsma de dag ervoor, kon ook Lea Bouwmeester het niet laten om eens een kijkje te nemen bij deze ‘dwarsliggende’ organisatie.

Lea Bouwmeester op bezoek bij Digg'Out

Alle jongeren van Digg’Out waren erg enthousiast over het bezoek van mevrouw Bouwmeester. Iedereen was van te voren een tikje zenuwachtig en ontzettend druk bezig met de voorbereidingen, maar deze zenuwen maakten bij aankomst van het bezoek meteen plaats voor zekerheid, vertrouwen en trots.

Na een presentatie over de ‘dwarsliggende’ organisatie voor, door en met jongeren, kreeg mevrouw Bouwmeester een rondleiding en sprak met een aantal projectleiders en stagiaires over wat zij bij Digg’Out doen.

De aanwezige jongeren hebben Lea Bouwmeester als een hele enthousiaste en spontane vrouw ervaren. Het bezoek van mevrouw Bouwmeester en van burgemeester Jorritsma de dag ervoor heeft de jongeren door het gebleken enthousiasme van beide partijen extra vertrouwen gegeven in hun opkomende organisatie.

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl