.... Digg'Out - Newsflash 16 april 2009 - Digg’Out trots op succesvol ‘Pimp Your Skate Park’ event
Klik hier voor de homepage
16 april 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Digg’Out trots op succesvol ‘Pimp Your Skate Park’ event

Woensdag 15 april was een drukke en spannende dag. De voetbalkooi aan de Evenaar in Almere Buiten werd officieel geopend en het naastgelegen skatepark werd ook flink onder handen genomen door jonge graffiti artiesten, bmx’ers en skateboarders. Een betere dag had niemand durven wensen: de zon scheen, de lucht was blauw en de opkomst was een punt waar de organisatoren meer dan tevreden over mogen zijn. Ook de grote namen waren aanwezig: SkullCandy, Chosen en Rockstar.

De opdracht voor de 12 graffiti artiesten uit Almere en Nijmegen was om het skatepark over te spuiten en dus opnieuw te ‘pimpen’. Ondertussen stond de rest van het skatepark natuurlijk niet stil. Er was muziek met ‘free mic facilities’ en er werden ook ‘best trick’ wedstrijden voor bmx’ers en skateboarders georganiseerd door Frantic Skateshop. Deze unieke skateshop in Almere - onderdeel van Digg'Out - had tevens een stand neergezet met een variatie aan artikelen waaronder montana cans en skateboards. Ook kon je hier geïnformeerd worden over graffiti workshops en andere producten en diensten van Digg’Out.

Na een volle zonnige dag was er bij Digg’Out nog een kleine afterparty. Jongerenorganisatie Digg’Out was en is zeer tevreden over het verloop van de dag. “Het succes van het skate event ligt hem voornamelijk in het feit dat het georganiseerd is voor en door jongeren. En dan natuurlijk vooral door jongeren uit de doelgroep zelf”.

Het event werd uitgevoerd in samenwerking met jongerenwerkers van De Schoor en ondersteuning van Stadsdeel Almere Buiten.

(meer foto's binnenkort op de Digg'Out site)

Zie ook: Skaten, fietsen en sporten op Evenaar Court in Buiten (bericht in Almere Vandaag, 16-04-2009)

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl