.... Digg'Out - Newsflash 21 april 2009 - Skateboardteam Frantic door naar Hammertime Final
Klik hier voor de homepage
21 april 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Skateboardteam Frantic door naar Hammertime Final

Hammertime posterFrantic, Almere's enige skateshop, heeft op zaterdag 18 april met een team van geselecteerde skaters meegedaan aan de eerste editie van Hammertime, een skateshopbattle in Skateland te Rotterdam. Frantic sponsorde deze riders, samen met Chosen. De Frantic riders gingen de strijd aan met skaters van skateshops uit het hele land. En met succes: de Frantic riders zijn door naar de Hammertime finale!

Interesse in een gesponsorde plek in het Frantic team? Wil je de volgende keer mee? Kom bij ons langs en laat op film zien wat je kan!

Frantic skateshopteam

Hammertime
Hammertime is een ander soort contest dan je waarschijnlijk gewend bent. Het draait hier namelijk om hammeren: een zo dik, ziek en hard mogelijke trick op één bepaald obstakel. Er zijn drie obstakels:

  • Een auto met aan weerszijden een schans
  • De handrail op de grote funbox
  • Een drop vanaf de grote funbox to flat

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl