Klik hier voor de homepage
1 mei 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Groene Koninginnedag in Almere een positief geluid

Groen, groen en nog eens groen. Overal in de stad waren ze te zien: jongeren in felgroene shirts die ondanks de verschrikkelijke gebeurtenissen in Apeldoorn zich van hun beste kant lieten zien.

In samenwerking met het nieuwe restaurant ‘Tropical’ op de Marktmeesterstraat in Almere werd er door jongerenorganisatie Digg’Out een geweldige blockparty* neergezet. Het mooie weer, de heerlijke BBQ en de live optredens van veel verschillende hiphop artiesten zorgden voor een positief geluid en vibe. Digg’Out bedankt Romeo Lobo (jongerenwerker van De Schoor) voor de fijne feedback.

Waarom liepen de jongeren van Digg’Out op deze oranje dag in felgroene shirts?
Zij wilden op ludieke wijze een vorm van positief dwarsliggen laten zien. De kleur groen is tevens de kleur van de organisatie. Het is een frisse, vrolijke kleur en staat voor sociaal, eenheid en vertrouwen.

De verbroedering van alle subculturen (muzieksmaak) en culturen, maar ook het positief dwarsliggen, het mensen dwingen tot nadenken over wat er om hen heen gebeurt, staan centraal in deze unieke jongerenorganisatie.

Enthousiaste politieagenten

publiek

14-jarige rapper Romeo Lobo

Samen met team Vóór Almere tegen Vandalisme

groen en oranje gezelligheid

jong geleerd...

BBQ Alle culturen

optredens

gezelligheid

DRT

moslima's

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl