Klik hier voor de homepage
12 mei 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

350 Groene appeltjes op Bevrijdingsfestival 2009

Vlak voor het optreden van de ‘Osdorp Posse’ op het Bevrijdingsfestival op 5 mei in Almere betrad een tiental jongeren in hun felgroene shirts de Esplanade met een lading groene appeltjes. De positieve dwarsliggers, die ook op Koninginnedag in het groen verschenen, wilden iets bijzonders doen op deze bevrijdende dag.

Er werden 350 groene appeltjes uitgedeeld aan voorbijgangers met een leuk kaartje waar het logo van de jongerenorganisatie Digg’Out op stond, maar ook “Wij wensen u een hele groene dag”. Het groen van de jongerenorganisatie staat voor saamhorigheid en dynamiek.

Deze actie was bedoeld om jongeren in een positief daglicht te zetten. Immers, niet elke groene appel is zuur. Ergo, niet elke jongere is vervelend. In minder dan een kwartier waren de jongeren door de appels heen. Opvallend was dat vooral jongeren behoefte hadden aan een gezond, groen appeltje.

350 groene appeltjes

Alsjeblieft

Lekker

Ja, heerlijk

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl