Klik hier voor de homepage
6 juni 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

R.kay en Daliano sluiten sponsordeal met nieuwste Urban Streetwear Label: Boyz and Bitzches™

Vrijdag 5 juni tekende R.kay, de kid van de Sterrenlaan (van Kempi), samen met Daliano (Allstar Music), bekend van o.a. Baaz in du club, en de upcoming DJ Los Carlos een sponsordeal met het nieuwste Urban streetwear label: Boyz and Bitzches™ uit Almere. De ondertekening vond plaats bij de productiehuis Digg'Out (de andere jongerenorganisatie).

Boyz and Bitzches™ is een nieuw kledinglabel bestemd voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de hiphop scene. Boyz and Bitzches™ is vernieuwend, zo ook de promotie van de kleding die vooral door de artiesten wordt gedaan tijdens hun optredens, in videoclips en tijdens andere publieke optredens.

Samen met productiehuis Digg'Out (de andere jongerenorganisatie) heeft Boyz and Bitzches™ tijdens het afgelopen Almeerse Evenaarfestival een fantastische line-up neergezet. De kleding van Boyz and Bitzches™ was tijdens dit festival te zien op Daliano en zijn crew. Ter promotie werden diverse shirts het publiek ingegooid.

Inmiddels word Boyz and Bitzches™ steeds meer opgemerkt in Almere en omstreken. Daliano komt 17 juni uit met zijn nieuwe single en videoclip ‘Zo fine’. R. kay dropte afgelopen weekend zijn 1e nederlandstalige E.P ‘100% Damage’. Met de toetreding van R.kay hoopt Boyz and Bitzches™ ook het zuiden van het land te bereiken.

Zie ook: Kledingmerk uit Almere zet zich op de kaart (Almere Vandaag, 05-06-2009)

Boyz & Bitzches Crew

DJ Los Carlos R.kay

Tijdens het evenaarfestival Tijdens het evenaarfestival

Publiek

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl