Klik hier voor de homepage
15 juni 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Triade en De Schoor organiseerden Prokkeldag Almere - Digg'Out was erbij

Afgelopen weekend organiseerden Triade en De Schoor in Almere de Prokkeldag, een landelijk evenement waarop 'prokkels' - prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking - centraal staan. Vrijdagavond 12 juni was er een goed bezochte Time Out disco bij Men at Work. Op zaterdag waren de 'dwarsliggers' van Digg'Out uitgenodigd om het prokkelfeestje op te luisteren.

Op verzoek van de organisatie hebben de jongeren van Digg'Out op deze dag diverse workshops verzorgd. Zo waren er graffitikunstenaars, skaters, WII sporters, rappers en beatboxers. Het stralende weer, alle enthousiaste vrijwilligers en de dwarsliggers zorgden voor een klein maar gezellig feestje. De enige aanwezige 'prokkelaar' - ook bekend als dwarsligger binnen zijn groep - werd ingelijfd bij de dwarsliggers van Digg'Out.

Over Prokkeldag
Prokkel is het leidmotief van de Verstandelijk gehandicapten 2daagse. Jaarlijks staat Nederland in het 2e weekend van juni bol van Prokkels - prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. De dag is bedoeld om integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren.

Zie ook het bericht (met video) op Omroep Flevoland (13-06-2009)

Prachtig weer, gezellige sfeer Omroep Flevoland was erbij

Alex beatboxt mee

Wii-en

Bord Workshop Graffiti Workshop Graffiti

Gezellig aan de dis

Alex kijkt geinteresseerd toe

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl