Klik hier voor de homepage
16 juni 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

5e Lumièreparkfestival groot succes - Digg'Out was er natuurlijk bij

Het weekend van 13 en 14 juni was druk voor Digg’Out! Na de Prokkeldag was Digg’Out alom vertegenwoordigd op de 5e editie van het Lumièreparkfestival op zondag 14 juni. Het Lumièreparkfestival is een festival waarbij de vele culturen die Almere rijk is vertegenwoordigd zijn. Digg’Out was aanwezig in de programmering van het hoofdpodium, met een stand en de bekende graffiti-walls.

Op verzoek van de organisatie hebben de jongeren van Digg'Out op deze dag voor een workshop graffti-art gezorgd. Frantic Skateshop zorgde voor de verkoop van o.a. cans en kleding. Het lekkere weer, de vele heerlijke eettentjes en de muzikale aankleding droegen allemaal bij aan een geweldige sfeer op het festival dat tot in de avonduurtjes doorging.

Wij feliciteren Glen Leeuwin (initiatiefnemer) met het lustrum van het Lumièreparkfestival en kijken al uit naar de volgende editie in 2010! De samenwerking met deze organisatie was zeer prettig, laagdrempelig en non-nonsense.

Over het Lumièreparkfestival
Ooit begonnen als een buurtfeest is het Lumièreparkfestival uitegroeid tot een festival voor heel Almere. Het festival is bij uitstek de weerspiegeling van Almere als jongste multiculturele stad van Nederland. Daarmee hoopt de initiatiefnemer dat het festival een van de middelen is om de samenhang van Almere te bevorderen.

Zie ook www.lumiereparkfestival.com

De Digg'Out spot
De Digg'Out spot

Beauty The Beat
Beauty & The Beat
Dans Dans
Moves Dance Warehouse
Psicho Enid D
Psicho - Enid D
Workshop Graffiti Workshop Graffiti
Graffiti workshop

Gezellig aan de dis
GraffitiKunst in wording

District Lyons District Lyons
District Lyons

Graffiti kunst
Graffitkunst


De Digg'Out spot

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl