Klik hier voor de homepage
19 juni 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Digg'Out organiseert Wie 'O' Wii voor ouderen

Jongerenorganisatie Digg’Out organiseert elke donderdag tussen 14.00 en 15.30 uur de activiteit Wie ‘O’ Wii in zorgcentrum Buitenhaeghe. Jongeren leren ouderen spelen op de Nintendo Wii spelcomputer. Deelname aan de Wie ‘O’ Wii activiteit is gratis voor de ouderen. Wie ‘O’ Wii is mede mogelijk gemaakt door de Wijkalliantie.

WijkalliantieDe bedoeling van de activiteit is dat de generatiekloof tussen jong en oud word verkleind, ook is het erg belangrijk voor ouderen om een dagelijkse portie lichamelijke beweging te krijgen. De ouderen die niet willen deelnemen aan de Wie ‘O’ Wii activiteit, hebben ook de mogelijkheid om toe te kijken hoe de anderen Wii’en of een gezelschapsspel te spelen.

De reactie van de ouderen was heel erg positief zoals: "Wat een begripvolle meiden" en "Ik snap het spel meteen met zo’n duidelijke uitleg" en "wat hebben ze een geduld". "Leuke meiden die deze activiteit organiseren".

Iedereen in Almere, jong en oud, is van harte welkom om te komen kijken of mee te doen. Zie voor meer informatie over de Wie ‘O’ Wii activiteit of jongerenorganisatie Digg’Out de website www.diggout.nl

Jongeren begeleiden de arriverende ouderen

De uitleg was heel duidelijk

Ouderen aan het wii'en

Ouderen aan het wii'en

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl