Klik hier voor de homepage
12 november 2010
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.dogallery.nl

www.diggin.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Denk jij dat jij een lastig leven hebt?

Denk jij dat jij een lastig leven hebt? Dat niemand je ziet staan? Dat je nergens terecht komt? Ben je bang voor wat er allemaal nog meer op je pad gaat komen in de toekomst? Besef je dan, dat het altijd nog erger kan.

Veel kinderen in Ecuador werken op straat. Niets buiten spelen, niks geen school. Nee, als 4-jarige om 3 uur ´s nachts kauwgom verkopen op straat aan mensen die uit de discotheken komen. Verkoop je niet genoeg, dan kun je niet naar huis, want dan word je gewoon niet binnengelaten of je wordt fysiek mishandeld door je vader en moeder. Als 7-jarige kun je ook ´s ochtends bij de grote kantoren staan. Terwijl de zakenmannen strak in pak in hun dure auto´s aan komen rijden, moet jij geld verdienen door hun schoenen te poetsen. Beschamender kan het niet, maar als je dit niet doet hebben jij en je broertjes en zusjes geen eten vandaag.

Happy faces in Ecuador

Wij willen deze kinderen een opvanghuis geven. Een plek waar zij terecht kunnen voor allerlei activiteiten en een plek waar ze vooral even kind kunnen zijn. Zodat er voor hun en hun kinderen een andere toekomst dan het leven op straat in het verschiet ligt. Dit huis gaat gerund worden door lokale professionals en door Nederlandse dwarsliggers.

Project "Happy Faces in Ecuador"

Met ons project "Happy faces in Equador" doen we mee met de Unique Ambition Challenge. Dat is een wedstrijd waarmee we € 50.000,- voor de realisatie van dit project kunnen winnen als we de meeste stemmen krijgen. Dus stem nu op ons project!! Klik op de link, geef het aantal sterren aan (5!) en stem.

Stem! Stem met 5 sterren

Je kunt zo vaak stemmen als je wilt. Hiermee help je niet alleen de kinderen in Ecuador maar ook jezelf verder. Want jij maakt kans om uitgezonden te worden naar Ecuador om te helpen bij het opzetten van dit project!

Stem zo vaak mogelijk, vertel het door aan je vrienden, en meld je aan bij Digg'Out en laat een kind weer glimlachen!

Gaaf dat je meehelpt!

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl