Klik hier voor de homepage
15 april 2011
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.dogallery.nl

www.diggin.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Gebiedsbijeenkomsten Jeugd in uw buurt: uitnodiging

flyerHet college van burgemeester en wethouders van Almere gaat graag in gesprek met inwoners over thema’s die spelen in hun buurt. Daarom vinden er tweemaal per jaar gebiedsbijeenkomsten plaats waarin iedere keer een thema centraal staat. Dit maal is er gekozen voor ‘Jeugd in uw buurt’. Een thema waarbij uw organisatie, als school en/of maatschappelijke partner, iedere dag actief betrokken is.

Almere is een jonge gemeente waarin een kwart van de bevolking jonger is dan 25 jaar. Uniek in Nederland, maar hoe is het eigenlijk om op te groeien in Almere? Genoeg stof voor een goed gesprek met de leden van het college van burgemeester & wethouders, Naast de maatschappelijke partners en scholen zijn natuurlijk jongeren zelf aanwezig om te laten zien hoe Almeerse jongeren gebruik maken van hun talenten.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Almere Stadscentrum 20 april (in De Meester)
  • Almere Haven 26 april
  • Almere Buiten 9 mei
  • Almere Poort 18 mei
  • Almere Stad West 25 mei
  • Almere Stad Oost 6 juni

Meer informatie en aanmelden

www.almere.nl/jeugdinuwbuurt

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl