Klik hier voor de homepage
20 maart 2012
Wesley de Groot
Wesley de Groot

Flyer Wesfest 2012

WZL werk

WZL werk

WZL werk

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

7 april Wesfest

Op de bres voor de Parkhuys kidsclub!

We zijn nog op zoek naar donateurs!

Momenteel zijn wij actief met de organisatie van het WesFest. Het Wesfest is een initiatief van de BG-22-24, Digg'Out en Realiteitpad om geld op te halen voor de KidsClub van het Parkhuys. Het Parkhuys laat kinderen met terminaal zieke ouders, of overleden ouders, op een positieve wijze met deze zaken omgaan. Zo leren ze de kinderen over de situatie te praten, hun gevoel te uiten en met behulp van kunst creatief te werken. Helaas kan de KidsClub vanwege bezuinigingen niet meer rondkomen en met behulp van het Wesfest moeten zij ten minste nog een jaar kunnen draaien.

Kortom: het Wesfest is een benefietfestival waarbij verschillende nationale en lokale acts hun kunsten vertonen. Naast muziek wordt er kunst tentoongesteld van Wesley de Groot (de overleden kunstenaar waarnaar het festival is vernoemd), kunst verkocht, graffiti gemaakt en multicultureel voedsel verkocht. Het evenement wordt gehouden op 7 april 2012 in de BG-22-24 te Almere-Haven, een underground locatie waar ongeveer 100 man in kunnen. Vorig jaar hebben we daaruit meer dan 1250 euro opgehaald.

Om het initiatief te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar donateurs. Op deze wijze kunnen de laatste aspecten voor het festival worden gerealiseerd en kan de Kidsclub hiermee goed worden geholpen. Donaties kunnen worden gedaan op rekeningnummer 1327 31 657 t.n.v. Realiteitipad Muziek o.v.v. Donatie Wesfest 2012.

Artiesten

De artiesten die onder anderen hebben toegezegd zijn Daniel v/d Zee (bekend van The Voice of Holland), Samora (winnaar Flavourland 2011, finalist SENA PopNL Awards 2012 en unieke cross-over tussen soul, reggae, dubstep en 2step), Mitss (winnar HSMC 2010 en Kempenaarfestival), Angry Goose (dubstep producers/DJ’s met internationaal aanzien), Rashanto (winnaar van Make More Music 2008) en DJ D-Train (bekend van o.a. JamRock en Next Generation Radio (Hot O Twenty)).

pdf Meer info over het Wesfest in deze PDF

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl