Klik hier voor de homepage
DIGG'OUT NEWSFLASH

19 januari: Shop from another closet

Op vrijdagavond 19 januari van 20 tot 22.30 uur vindt in DO Gallery de eerste editie van het kledingruilfeest ‘Shop From Another Closet' plaats. Onder het genot van een drankje en de plaatjes van DJ-duo Red & Rood kan je naar hartelust kleding die je niet (meer) draagt ruilen voor kledingstukken van anderen.

De kleding moet overigens wél kwalitatief in orde zijn; de waarde per artikel wordt bepaald door de organisatoren. Aan de hand hiervan wordt de kleding gesorteerd en kan alles zo gelijkwaardig mogelijk worden geruild. So don't worry: een paar nieuwe sneakers kunnen niet worden geruild voor een eenvoudig mode accessoire.

DO Gallery (Marktmeesterstraat 18) opent haar deuren om 20.00 uur. Entree is gratis voor bezoekers die kleding meenemen om te ruilen, anders bedraagt de entree 3 euro.

Wil jij vooraf kleding inleveren voor ‘Shop from another closet’? Mail dan naar jill@stichtingtwisted.nl

Diggout is er voor, door
en met jongeren!

 
11 oktober 2011
Digg'Out, de andere jongerenorganisatie
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.build-up.nl

www.dogallery.nl

www.dogalleryshop.nl

www.diggin.nl

www.ennu-almere.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl