Klik hier voor de homepage
DIGG'OUT NEWSFLASH

23 april: Blend-it inspireert Almere!

Blend-it inspireert! staat voor een avond van inspiratie, ontmoeting en verbinding tussen organisaties en jongeren (14-25 jaar) die actief willen worden voor de medemens in hun buurt, stad of zelfs in Europa. De aanwezige organisaties kunnen deze jongeren financieel of met advies en begeleiding steunen om hun dromen waar te maken.

Jongeren die nog geen concreet idee of plan hebben, kunnen op deze avond veel inspiratie en ideeën opdoen en zijn dus ook van harte welkom.

Blend-it inspireert Almere!

Op maandag 23 april tussen 17.00 en 21.00 uur gaat Blend-it inspireert! Almere plaatsvinden op de locaties van Digg’Out, Marktmeesterstraat 18 en Podium De Meester. Digg’Out jongeren en begeleiders leveren aan de organisatie van deze avond een grote bijdrage.

Wat kunnen bezoekers deze avond verwachten?

  • Leerzame en leuke workshops die inspireren tot het maken van plannen en jongeren hiermee verder helpen
  • Kans om een idee te pitchen voor de camera en daardoor kans te maken op 500 euro cash om meteen te starten met de uitvoering van het idee
  • Lekker eten en drinken
  • Ontmoetingen tussen jongeren, jongerenbegeleiders en fondsen
  • Live optredens waaronder Capitol Hill met hun nieuwe single ‘Do me like that’.
  • En nog veel meer…

Voor wie?

Iedereen is welkom. Het programma richt zich op jongeren, jongerenbegeleiders en -organisaties. Check www.blend-it-inspireert.nl.

Maandag 23 april van 17 tot 21 uur
Digg'Out/De Meester
Mmarktmeesterstraat 18, Almere

Blend-it inspireert! gaat verder...

In 2012 hebben Pekoenja, Stichting Boschuysen, Youth in Action met Stichting WijkAlliantie en TOEFF het voortouw genomen om in 5 steden, te weten Amsterdam, Utrecht, Almere, Rotterdam en Den Bosch een keten van Blend-it inspireert! te houden. Een keten:

  • met sociale media en een afsluitend landelijk event als schakels van verbinding.
  • waarbij alle plannen en initiatieven visueel zicht-, volg- en deelbaar zijn op de sociale mediakanalen, waardoor meer jongeren, leraren en ouders op de hoogte zijn en enthousiast worden van Blend-it inspireert!
  • met jongeren, organisaties en scholen die bij de voorbereiding van Blend-it inspireert! zijn betrokken.
  • waarbij per stad een prijs van € 500 voor het beste idee wordt uitgereikt en vanuit alle initiatieven een landelijke hoofdprijs te winnen is.

Woningstichting GoedeStede doet ook mee en steunt Blend-it inspireert! Almere.

 

Digg'Out is er voor, door
en met jongeren!

 
april 2012
Digg'Out, de andere jongerenorganisatie
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.build-up.nl

www.dogallery.nl

www.dogalleryshop.nl

www.diggin.nl

www.ennu-almere.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl