Klik hier voor de homepage
11 september 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggart.nl

www.diggin.nl

www.franticonline.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

Opening Digg’Out druk bezocht

Op woensdag 1 september was het eindelijk zover: Digg’Out opende vol trots de deuren van haar nieuwe pand in het stadshart van Almere. De opening trok ook de aandacht van veel voorbijgangers die het niet konden laten even een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en drankje.

In de afgelopen weken is er door alle jongeren en vrijwilligers keihard gewerkt om het nieuwe pand een frisse en nieuwe look te geven. Muren werden gewit, vloeren werden flink geschrobd en ook vandaag, een ruime week na de opening, wordt er nog steeds flink gewerkt aan het pand om het een echte Digg’Out sfeer en uitstraling te geven.

De nieuwe plek van de positieve dwarsliggers is niet alleen op een betere locatie maar is ook veel groter wat vele mogelijkheden met zich meebrengt. De studio, de skateshop, het klaslokaal, de mooie galerieruimte, de artiestenmanagement ruimte, het ruime expositie gedeelte en de grote keuken beloven heel wat goeds voor de toekomst.

U bent van harte welkom om een keertje langs te komen! De thee en koffie staat al klaar!

Adres: Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere

In de centrale flexruimte

In de centrale flexruimte

In de professionele keuken

In de skateshop

In het klaslokaal

Het atelier van Specs en Wzzl

In de galerie

Decks in de skateshop

Kleding in de skateshop

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl