Klik hier voor de homepage
Oktober 2010
Digg'Out piece
D.O. Gallery
Frantic

De D.O. Gallery exposeert werk van jong getalenteerde kunstenaars en van studenten van kunst- en modeacademies. Fotografie, beeldhouwwerk, mode(vormgeving), grafisch ontwerp, streetart, schilderkunst, graffiti en audio/visuele werken.

Het werk is stedelijk, brutaal, gewaagd, anders en vooral jong van geest.

De galerie biedt een platform voor deze jonge kunstenaars/-studenten die nagenoeg nergens (in Almere) kunnen exposeren.

Zie www.dogallery.nl

 
SWOP!
SWOP! logo

SWOP! is het onderdeel van Digg'Out dat zich bezig met uitwisselingsprojecten in en naar het buitenland.

Zie: www.letsswop.nl

Digg'Out op YouTube
youtube

Digg'Out heeft op YouTube zijn eigen kanaal met heel veel filmpjes! Kijk en luister naar o.a. jongeren over politiek, waarom jongeren spijbelen, de jeugd van nu en de jeugd van toen, bezoek burgemeester Jorritsma, muzikanten, kunstenaars, evenementen, enz.

www.youtube.com/user/036diggout

Digg'Out erkend leerbedrijf
erkend

Digg'Out is erkend leerbedrijf door Ecabo, Calibris, KCH en GOC. En daarmee een officiële praktijkplaats (stageplek) voor leerlingen van diverse scholen, o.a. Herman Broodacademie, ROC en HKU.

Wat is Digg'Out?
Digg'Out flyer

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven. De identiteit is jong en sociaal.

Wat is Digg'Out niet? Digg'Out is géén buurtcentrum, géén hangplek, géén activiteitencentrum, géén vrije tijdsbesteding.

Meer info op www.diggout.nl

 

 

logo

 

DIGG'OUT NIEUWSFLASH

Digg'Out zoekt voor Twisted jonge mensen voor Classick

Classick Ben jij musicus en vind je het saai om alleen maar klassieke symfonieën te spelen? Of rap je en lijkt het je vet om een keer samen met een orkest op te treden? En wil je wel eens meer te weten komen over andere muzieksoorten? Dan is Classick iets voor jou.

Classick is een muziekproject waarin de werelden van hiphop en de klassieke muziek samen komen. Uit een open auditie onder MC's en musici worden deelnemers geselecteerd die gezamenlijk een traject doorlopen waarin zij lessen, colleges en workshops over zowel hiphop als klassieke muziek krijgen. Dit duurt een aantal weken en de lessen worden gegeven door bekende professionals uit het vak. Zij leren je niet alleen meer over andere muziek, maar ook over het genre waar jij zelf onderdeel van uitmaakt. Ook krijg je interessante workshops en masterclasses aangeboden waarmee je niet alleen leert om samen te spelen, maar ook je eigen talent ontwikkelt. Tijdens dit traject duik je in elkaars leefwereld. Wat betekent die vijfde symfonie van Beethoven nou precies? En waarom vinden hiphoppers Nas' album 'Illmatic' zo tijdloos?

De volgende stap is het samenbrengen van beide muziekstijlen: samen met een symfonisch orkest spelen de musici classic hiphopnummers na. En de MC's vertellen via hun raps wat er zo classic is aan de bekende klassieke stukken. Daarnaast laten de musici hun mooiste solo's horen en spitten de rappers hun dopeste tracks. Samen werken ze aan een eindproductie, ondersteund door een dirigent. Uiteindelijk zal dat resulteren in een 60 à 90 minuten durende voorstelling in de Schouwburg waarbij je werken als 'Für Elise' in rap verwoord terug kan horen over een J Dilla beat in een klassiek jasje.

zie onderstaand twee leuk voorbeelden van een mogelijk eindresultaat. LARISSA SIRAH & ONO & MIKI-READY OR NOT (full version)

Digg'Out Productenboek

Productenboek Digg'OutMet het Digg'Out productenboek laten wij u graag zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Al onze activiteiten zijn gericht op en/of worden begeleid door jongeren. Met ons productenboek willen wij u graag inspireren en stimuleren om eens buiten de gebaande kaders te denken. Durf een andere aanpak te kiezen. Naast de producten die in het productenboek worden omschreven kunnen wij natuurlijk altijd trajecten op maat maken die perfect aansluiten bij datgene wat u nodig heeft.

Als u interesse heeft om ons productenboek in te kijken, mail dan uw gegevens naar info@diggout.nl en wij sturen het u toe.

 

Digg'Out
Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere.
Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om u af te melden.