Klik hier voor de homepage
DIGG'OUT "DE WERELD VAN..."

De wereld van...

een jongerencoach in opleiding

KimberleyIk ben Tayra Bakker. Ik ben 17 jaar en ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding pedagogisch medewerker op het ROC in Hilversum. Bij Digg’Out ben ik jongerencoach in opleiding. Mijn vrienden hebben me de bijnaam TayRawrrrr of The Rawrrrr gegeven. Ik vond het wel leuk klinken, maar er zit niet echt een betekenis achter.

Ik hoorde van iemand uit mijn klas dat zij stage liep bij Digg’Out. Ik heb wat informatie van haar gekregen over wat Digg’Out doet, etc. Ik wil hierna een opleiding psychologie gaan doen. Digg’Out leek mij een heel goede plek om stage te lopen: om te leren hoe je deze doelgroep moet begeleiden en mijzelf op deze manier voor te bereiden op – en kennis op te doen van het vak. Ik heb eerst naar Digg’Out gebeld, om te vragen of er nog mogelijkheden waren voor een stageplek. Hierna heb ik een e-mail verstuurd. Op deze manier ben ik bij Digg’Out terecht gekomen.

Ik zou mezelf omschrijven als een vrolijk, behulpzaam persoon. Iemand die graag mensen wil helpen en hier veel voldoening uit haalt.

Mijn passie is muziek. Ik luister veel naar muziek, ga vaak naar concerten, ik speel gitaar, saxofoon en ik speel graag op mijn gitaar als ontspanning. Ik luister over het algemeen veel naar rockmuziek. Ik wil graag mensen helpen. Vaak komen vrienden naar mij toe met een probleem. Eerst wil ik altijd precies weten wat er allemaal aan de hand is en dan zoeken we samen naar mogelijke oplossingen voor dit probleem. Ik vind het heel fijn als mensen ook iets aan mijn adviezen hebben gehad.

Mijn motto is: Geluk is dronken kunnen worden van een glas water.

Je kunt mij altijd wakker maken voor een concert! Als er een concert op de agenda staat, kijk ik er altijd al weken, zelfs maanden van tevoren naar uit. Ik koop mijn kaartjes heel vaak ruim van tevoren en zorg dat ik alles op tijd geregeld heb. Ik ben normaal gesproken niet zo’n kei in plannen, maar bij concerten is dat wel anders!

 

Diggout is er voor, door
en met jongeren!

september 2011
Digg'Out, de andere jongerenorganisatie
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.build-up.nl

www.dogallery.nl

www.diggin.nl

www.ennu-almere.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl