.... Digg'Out - De wereld van... een jongleur Digg'Out - De wereld van... "Kleine"
Klik hier voor de homepage
april 2009
Digg'Out piece
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.diggin.nl

www.dogallery.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

www.straatzeep.nl

 

DIGG'OUT NEWSFLASH

De wereld van...

... een jongleur

Lucas WolfeMet zijn ‘just do what feels right’ motto getatoeëerd op zijn lichaam jongleert deze jonge man door het leven. Zes jaar geleden in een skatepark met zijn vrienden ontwikkelde hij deze bijzondere passie en vandaag de dag vindt hij altijd wel een moment om zijn passie te beoefenen. Je mag hem zelfs voor een goede jongleersessie 's nachts wakker maken, mits er vuur inbegrepen is.

Hij is structuur- en toongericht als het gaat om muziek. Hij luistert van hiphop tot hardcore en ‘immortal technique’, ‘michael franti & spearhead’ en ‘vibetribe’ zijn de favorieten.

Lucas Wolfe is een vrolijke 22 jarige jonge man, werkt bij Unamic, is projectleider van Digg’Art en geniet van zijn vrijheid. Kruip hieronder in de huid en zie de wereld door de bril van deze gepassioneerde jongleur.

1. Ik ben een...
gek

2. Ik geniet ontzettend van...
mijn vrijheid. Daar bedoel ik mee dat ik kan gaan, doen en staan waar ik wil, zonder enige vorm van beperking.

3. Ik frustreer me over...
dat waar ik heel hard voor vecht, maar niet kan bereiken. Ik wil geen junk meer zijn. Ik blow en drink al een hele tijd niet meer. Speed en alcohol zijn ook al een lange periode van mijn lijst geschrapt en sinds 2 maanden drink ik ook geen cafeïne meer. Je zou kunnen zeggen dat ik dan inderdaad al veel bereikt heb, maar ik ben nog niet op het punt waar ik wil zijn.

4. Respect betekent voor mij...
het behandelen van mensen zoals je zelf behandeld wenst te worden.

5. De hedendaagse maatschappij is in mijn ogen...
een hele trieste samenhang van kapitalistische zakken. Haha, nee maar ik frustreer me gewoon over het feit dat mensen verslaafd raken aan bijvoorbeeld winkelen. Ik snap dat echt niet, alles draait om materialisme. Mensen moeten dit hebben, maar ook weer dat. Mensen realiseren niet wat niets ‘hebben’ is. Ik weet hoe het is om niks te hebben en dan gewoon ontzettend blij te zijn als er avondeten voor je wordt klaargemaakt.

6. Mijn levensmotto is...
de zin die op mij getatoeëerd staat: Just do what feels right.

7. Ik word later...
muzikant.

10. Het YouTube filmpje dat iedereen moet zien is...
Dan Le Sac vs. Scroobius Pip - Letter from God

Digg'Out

Madridweg 102, 1334 DT Almere Buiten (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl