Klik hier voor de homepage
DIGG'OUT "DE WERELD VAN..."

De wereld van...

een stagiaire Pedagogisch werk

vlinderIk ben Kimberley, ik ben 22 jaar en pedagogisch werker in opleiding. Mijn bijnaam is gewoon Kim of Kimmy en dit is voor de mensen die me langer kennen!

Via mijn moeder heb ik kennis gemaakt met Digg’Out. Op een dag heb ik bij Digg’Out met alle aanwezigen geluncht en ik vond Digg’Out een fijne organisatie om stage bij te lopen. Het lijkt me leuk om te zien hoe jongeren geholpen kunnen worden. En daar natuurlijk mijn steentje aan bij te dragen.

Ik omschrijf mezelf als een creatieve denker die het leuk vindt om anderen te helpen. Ook heb ik graag tijd voor mezelf, om te kunnen ontspannen.

Mijn passie is de natuur en om gebruik te maken van de natuur op een duurzame manier. Dit doe ik bijvoorbeeld door te wandelen, fietsen, picknicken, naar het strand te gaan en natuurlijk zwemmen. Mijn passie is ook om mensen te helpen en om daarna te ontdekken dat mensen iets aan mijn adviezen hebben gehad. Ik vind het fijn om te zien dat het goed met ze gaat.

Mijn motto is ‘Geniet elke dag, want je leven is zo voorbij.’ Elke dag kan ook je laatste zijn.

Ik luister naar allerlei soorten muziek. Daarmee bedoel ik van elk genre wel wat, maar echt fan ben ik van Pink. Ik vind dat zij een mooie, getalenteerde, excentrieke, unieke en sterke persoonlijkheid weergeeft. Zij is niet als alle andere doorsnee vrouwen en ze geeft pit in haar muziek.

Mij kun je altijd wakker maken voor Tiramisu ijs of als er iets belangrijks aan de hand is. Ook als iemand in de problemen zit, mag je me wakker maken. Als er een mooie motor in de buurt is ben ik ook wel snel wakker. Om eerlijk te zijn voor onweer (bliksem) blijf ik ook wel graag wakker tot ik helemaal moe ben. Ik vind het zo fascinerend als ik dat zie.

 

Diggout is er voor, door
en met jongeren!

september 2011
Digg'Out, de andere jongerenorganisatie
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.build-up.nl

www.dogallery.nl

www.diggin.nl

www.ennu-almere.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl