Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Word vriend van Digg'Out!

In de jaren 60 en 70 was er een natuurlijke samenhang in onze maatschappij. Inmiddels zijn de tijden duidelijk veranderd, alles is drukker meer gericht op het individu en op materie. Veel jongeren beluisteren de verhalen over vroeger met een gevoel, was ik toen maar jong geweest. Digg'Out werkt aan samenhang, verbinding, zelfstandigheid en vooral zelfredzaamheid. Dit gaat niet zonder hulp van u. Wat kunt u betekenen voor de jeugd van NU. Goed voorbeeld zijn en geven, faciliteren in basisprincipes. Wij nodigen u uit om vriend van Digg'Out te worden en daarmee samen te werken aan een maatschappij die echt voor iedereen leefbaar is. Nu vallen er nog te vaak te veel jongeren tussen wal en schip.

Wat kunt u doen?

Kom als u tijd heeft met ons meelunchen en dan wisselen we graag met u hierover van gedachten, raak geinspireerd door het enthousiasme en de passie van Digg'Out.

Digg'Out, de andere jongerenorganisatie in Almere, draagt dagelijks zorg voor verbeteringen van de maatschappelijke mogelijkheden van jongeren met problemen. Jongeren die graag willen maar die — door allerlei omstandigheden — vaak even zelf de weg niet meer kunnen vinden.

Digg'Out neemt met deze ondersteuning een belangrijke plaats in Almere in bij het opvangen van de gevolgen van de individualisering van de maatschappij (zie ook onze website www.diggout.nl). Een individualisering die vaak gevolgen heeft voor de kids in onze samenleving.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player