Klik hier voor de homepage
DIGG'OUT NEWSFLASH

Digg’Out maakt zelfbeschadiging bespreekbaar!

Op dinsdag 15 november organiseert Digg'Out een bijeenkomst over zelfbeschadiging. Zelfbeschadiging openbaart zich vooral bij jongeren en adolescenten tussen de 14-23 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 20 jongeren zichzelf weleens opzettelijk heeft verwond, waarbij het werkelijke aantal waarschijnlijk nog veel hoger ligt.

ZelfbeschadigingDaarnaast blijkt ook dat men niet weet hoe zij hiermee om moeten gaan, waardoor het probleem vaak onbesproken blijft waarmee de vicieuze cirkel in stand wordt gehouden. Zelfbeschadiging is vaak een voorloper van zelfmoordpogingen of gelukte zelfmoord sterfgevallen.

Wat en door wie?

Beatrix Minkov, jongerencoach in opleiding en tevens ervaringsdeskundige, zal deze bijeenkomst over zelfbeschadiging gaan leiden, wat zal bestaan uit dialoog, interactieve workshop, casus en warme soep met broodjes.

Wilt u weten wat u kunt doen en wat voor signalen er zijn? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Meer info

Wanneer: dinsdag 15 november 2011.
De dag zal om 16.00 uur beginnen en wordt tussen 19.30 en 20.00 uur afgesloten.

Waar: Digg'Out

Kosten (inclusief consumpties en versnaperingen)

  • tot 21 jaar gratis
  • ouder dan 21 jaar - 25 euro

Aanmelden via info@diggout.nl.
Het bedrag kan worden overgemaakt naar Digg'Out rekening 411944347 onder vermelding van 'zelfbeschadiging 15 november'. (uiteraard is er ook altijd een mogelijkheid om contant te betalen bij last minute aanmeldingen). De ruimte is vol bij 35 aanmeldingen.

Zie voor meer informatie over zelfbeschadiging ook www.zelfbeschadiging.nl

Diggout is er voor, door
en met jongeren!

 
www.diggout.nl
Digg'Out, de andere jongerenorganisatie
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.build-up.nl

www.dogallery.nl

www.diggin.nl

www.ennu-almere.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl