Klik hier voor de homepage
DIGG'OUT NEWSFLASH

Workshop Communiceren met dwarsliggers

Op 18 november en 16 december organiseert Digg'Out de workshop Communiceren met dwarsliggers.

Zoals u weet maken jongeren een enorme metamorfose door op fysiek, emotioneel, intellectueel, sociaal en seksueel gebied. Naast deze veranderingen hebben we ook nog te maken met informatiestress, jongeren die een andere route willen of moeten lopen dan wij als maatschappij in gedachten hebben. Deze jongeren noemen wij dwarsliggers omdat zij zich niet makkelijk laten sturen. Hoe ga je hier mee om?

Wat zijn dwarsliggers? Bekende dwarsliggers. Het belang van dwarsliggers. Dwarsliggers in hun kernkwaliteit. Is communiceren met dwarsliggers anders?

Wat?

Communiceren met dwarsliggersEen zeer interactieve workshop, pragmatisch en oplossingsgericht. Wat zijn dwarsliggers eigenlijk, hoe gaan we er mee om en hoe krijg je ze op een juiste route.

Voor wie?

Ouders, docenten, jongerenwerkers, politie, politici. Kortom, iedereen die met dwarsliggers te maken kan hebben en wat extra tools nodig heeft om het 'doel' te bereiken.

Meer info

Wanneer: vrijdag 18 november en vrijdag 16 december 2011.
De workshop begint om 18.00 met een warme hap en zal duren tot 22.00 uur.

Waar: Digg'Out

Kosten

  • 45 euro, inclusief werkmap, warme hap en consumpties

Aanmelden via info@diggout.nl. Geef ook even aan welke datum.
Het bedrag kan worden overgemaakt naar Digg'Out rekening 411944347 onder vermelding van 'Communiceren met dwarsliggers'. (uiteraard is er ook altijd een mogelijkheid om contant te betalen bij last minute aanmeldingen). De ruimte is vol bij 20 aanmeldingen.

Diggout is er voor, door
en met jongeren!

 
www.diggout.nl
Digg'Out, de andere jongerenorganisatie
Digg'Out

Digg'Out is het vangnet voor jonge 'dwarsliggers'. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg'Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven.

Uitgebreide info op www.diggout.nl

Onze websites

www.diggout.nl

www.build-up.nl

www.dogallery.nl

www.diggin.nl

www.ennu-almere.nl

www.straatzeep.nl

www.letsswop.nl

www.101babbels.nl

 

Digg'Out

Marktmeesterstraat 18, 1315 GE Almere Stad (vlakbij NS station).

Kijk voor alle informatie en routebeschrijving op www.diggout.nl